Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczek) w celu personalizowania treści dla odbiorców. Każdy użytkownik może wyłączyć zapisywanie plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej, co spowoduje, że nie będą gromadzone żadne informacje.

Produktów: 0 0,00 zł

Koszyk jest pusty

Ilość:

Suma: 0,00

Szanowni Państwo, od 25 maja 2018 r. w życie weszło Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych, zwane także RODO).

czytaj więcej lub nie pokazuj ponownie

Olej z pestek granatu kosmetyczny 50ml

Cena brutto: 15,50

Cena netto: 12,60 zł

Opis:

Ol'vita

Charakterystyka:

Olej z pestek granatu
kosmetyczny zimno tłoczony 50 ml


Olej z pestek arbuza. Kolor żółty o charakterystycznym, stosunkowo długo utrzymującym się na skórze zapachu.
W przypadku nadwrażliwości na jego naturalny zapach z powodzeniem można mieszać go z innymi olejami bazowymi.
W lodówce może tężeć.

Przeznaczenie:
Kosmetyk naturalny do cery suchej, wrażaliwej i dojrzałej.Gęsty, stosunkowo wolno wchłaniający się olej. Po calkowitym wchłonięciu pozostawia skórę wyjątkowo aksamitną w dotyku bez obecności tlustego filmu. Zawiera rzadko występujący w olejach kwas punikowy, któremu przypisuje się właściwości regeneracyjne i przeciwzapalne. Idealny w pielegnacji wlosów oraz ciała, a w szczególności skóry twarzy, szyi i dekoltu. Niezastąpiony w kosmetyce stóp, dłoni, łokci i kolan.
Zmiękcza, uelastycznia, nawilża i wygładza skórę. Wykazuje działanie przeciw zapalne i regeneracyjne. Systematycznie stosowany olej dzięki naturalnym antyutleniaczom wplywa na spowalnianie procesów starzenia skóry. Szczególnie polecany w pielegnacji zniszczonej, szorstkiej i suchej skórze dłoni, stóp, łokci i kolan. Regeneruje i wygładza włosy nadjąc im blask i witalność. Polecany do olejowania zniszczonych włosów.

Składniki/Ingredients:
Punica grantum seed oil


Produkt nie zawiera konserwantów i barwników. Przebadany dermatologicznie

Przechowywanie:
W ciemnym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce ! Pod wpływem niskiej temperatury olej z pestek arbuza może tężeć. Jest to proces naturalny, zależny od temperatury, w pełni odwracalny.

Kraj pochodzenia: Polska

W celu ustalenia kraju pochodzenia aktualnej partii produktu prosimy kontaktować się z działem handlowym Ol’Vita.

5902841300491
23 (23%)
szt.
PPHU Maszyny i Przetwórstwo Nasion Oleistych Ol'vita Dziaduch Krzysztof
Oleje kosmetyczne
5902841300491
  • rodzaj: olej, płynne
  • producent: Olvita
  • dolegliwość: zmarszczki

Wyszukiwarka wg. cech

Szybki kontakt

Bezpieczne i wygodne płatności online



Witryna stworzona na platformie